Carnea si slaninuta le-am taiat bucatele si le-am pus la prajit intr-un ceaun de tuci. Am calit-o putin pe ambele parti pana s-a inalbit putintel, dupa care am pus condimentele, dafinul si vinul. Am lasat pe foc cam 30 minute.
Intre timp s-a facut si mamaliga... nu voi da reteta aici, pentru ca toata lumea stie ce e aia mamaliga si cum se face. Cand totul fu gata am pus pe farfurii branza de burduf, o bucata sanatoasa din mamaliga aburinda, o portie zdravana din carnea prajita si fierbinte, un ou prajit ochi si am combinat totul cu niste muraturi puse de cu toamna la murat in butoaie de lemn, la tara.
Pe langa astea s-a baut si un pahar de vin rosu din via ce am cules-o asta toamna.
Mai multe retete delicioase gasiti pe blogul Tara Bucatelor.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii