autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Tochitura taraneasca

Autor: dan safta (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 06 martie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: dan safta (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 06 martie 2006

Ingrediente
, 2 cepe mari 2 ardei grasi 1/2 pachet de unt 2 conserve cu rosii taiate in bulion 200ml vin rosu sec 500g carne de porc slaba 500g carnati picanti afumati 500g ciuperci champion curatate 2-3 catei de usturoi1 legatura patrunjel sare, piper si ienibahar dupa gust.,

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

113 voturi

Mod de preparare


Se curata si se taie (nu prea mic) ceapa, ardeii, carnea, carnatii si ciupercile. pun la calit in unt ceapa, ardeii si carnea, care se condimenteaza dupa gust, cand ceapa devine transparenta se adauga carnatii si ciupercile si se calesc pana cand se patrunde carnea (de preferat sa se caleasca inabusit).


Dupa care se adauga vinul si rosiile si se fierbe inca 10-15 min condimentandu-se dupa gust, inainte de oprirea focului se adauga usturoiul pisat si patrunjelul tocat si se mai da un clocot, se serveste cu mamaliga si cu vin rosu sec.

Retete
Alte retete din Mancaruri cu carne

Tochitura taraneasca

Se ia ceapa, se curata si se taie fideluta si se caleste.Usturoiul se taie marunt si se pune peste

20 voturi    13 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne

Mancare de limba cu praz si masline

Limba se pune la fiert impreuna cu condimentele. Dupa fierbere se toaca marunt si se indeparteaza

0 voturi    1 comentariu
50 min
Mancaruri cu carne

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Daniela Toniu , 06 iulie 2014

    a iesit o bunatate. super tare.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 10 mai 2009

    Trebuie sa fie tare gustoasa ca are ingrediente bune si multe, nu degeaba e taraneasca, deci e buna!

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

113 voturi

Ingrediente

  • 2 cepe mari 2 ardei grasi 1/2 pachet de unt 2 conserve cu rosii taiate in bulion 200ml vin rosu sec 500g carne de porc slaba 500g carnati picanti afumati 500g ciuperci champion curatate 2-3 catei de usturoi1 legatura patrunjel sare
  • piper si ienibahar dupa gust.

Raporteaza reteta

Retete
de dan safta

Pipote cu smantana

Se spala si se taie pipotele mai marunt, se curata si se toaca ceapa,se sareaza si pipereaza, se

41 voturi    4 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne

cuscus cu carnati

cartofii taiati cubulete, cuscusul, carnatii taiati feliute,ceapa taiata fin si uleiul se pun la

9 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Supa de ciuperci

Se curata si se taie cupercile, se curata si se taie ceapa si se pun impreuna cu delikatul si cu

9 voturi    1 comentariu
30 min
Supe de legume
burdulea maria elena

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Trebuie sa fie tare gustoasa ca are ingrediente bune si multe, nu degeaba e taraneasca, deci e buna!



Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Pulpe de pui pe pat de cartofi si legume

Pulpe de pui pe pat de cartofi si legume

Intr-o tava dreptunghiulara punem cartofii curatati de coaja si taiati in patru, apoi pulpele taiate si ele in doua, morcovii si telina

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Paste cu pui si sos de rosii

Paste cu pui si sos de rosii

Eu am folosit paste italiene din grau dur pentru ca fierb mai bine isi pastreaza forma si sunt mai gustoase decat cele romanesti. Pastele

0 voturi    0 comentarii
35 min
Mancaruri cu carne