autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Tochitura taraneasca

Autor: dan safta (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 06 martie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: dan safta (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 06 martie 2006

Ingrediente
, 2 cepe mari 2 ardei grasi 1/2 pachet de unt 2 conserve cu rosii taiate in bulion 200ml vin rosu sec 500g carne de porc slaba 500g carnati picanti afumati 500g ciuperci champion curatate 2-3 catei de usturoi1 legatura patrunjel sare, piper si ienibahar dupa gust.,

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

113 voturi

Mod de preparare


Se curata si se taie (nu prea mic) ceapa, ardeii, carnea, carnatii si ciupercile. pun la calit in unt ceapa, ardeii si carnea, care se condimenteaza dupa gust, cand ceapa devine transparenta se adauga carnatii si ciupercile si se calesc pana cand se patrunde carnea (de preferat sa se caleasca inabusit).


Dupa care se adauga vinul si rosiile si se fierbe inca 10-15 min condimentandu-se dupa gust, inainte de oprirea focului se adauga usturoiul pisat si patrunjelul tocat si se mai da un clocot, se serveste cu mamaliga si cu vin rosu sec.

Retete
Alte retete din Mancaruri cu carne

Tochitura taraneasca

Se ia ceapa, se curata si se taie fideluta si se caleste.Usturoiul se taie marunt si se pune peste

20 voturi    13 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne

Pui cu muguri de bambus si cus-cus

Am inceput intai si intai cu pieptul de pui pe care l-am cumparat gata feliat, l-am taiat fasii subtiri,

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Daniela Toniu , 06 iulie 2014

    a iesit o bunatate. super tare.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 10 mai 2009

    Trebuie sa fie tare gustoasa ca are ingrediente bune si multe, nu degeaba e taraneasca, deci e buna!

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

113 voturi

Ingrediente

  • 2 cepe mari 2 ardei grasi 1/2 pachet de unt 2 conserve cu rosii taiate in bulion 200ml vin rosu sec 500g carne de porc slaba 500g carnati picanti afumati 500g ciuperci champion curatate 2-3 catei de usturoi1 legatura patrunjel sare
  • piper si ienibahar dupa gust.

Raporteaza reteta

Retete
de dan safta

Pipote cu smantana

Se spala si se taie pipotele mai marunt, se curata si se toaca ceapa,se sareaza si pipereaza, se

41 voturi    4 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne

cuscus cu carnati

cartofii taiati cubulete, cuscusul, carnatii taiati feliute,ceapa taiata fin si uleiul se pun la

9 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Supa de ciuperci

Se curata si se taie cupercile, se curata si se taie ceapa si se pun impreuna cu delikatul si cu

9 voturi    1 comentariu
30 min
Supe de legume
burdulea maria elena

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Trebuie sa fie tare gustoasa ca are ingrediente bune si multe, nu degeaba e taraneasca, deci e buna!



Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Copanele de pui cu cartofi noi la cuptor

Copanele de pui cu cartofi noi la cuptor

Spalam copanelele cu apa rece, le crestam putin si le asezam intr-o tava unsa cu ulei. Condimentam cu sare, piper, boia dulce, condimentele

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Fripturi
Varza dulce cu piept de porc

Varza dulce cu piept de porc

Varza se curăță de frunzele pătate sau deteriorate și se toacă cu un cuțit bine ascuțit pe un blat de lucru. După ce a fost

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne