In tigaia cu ulei incins se pun ceapa, ardeii, usturoiul taiate rondele sau cuburi si se lasa 5-6 minute. Se adauga apoi dovlecelul la fel taiat iar dupa 2-3 minute se adauga rosiile, cimbrul si rozmarinul taiat marunt, maslinele, sarea, piperul.Dupa 2-3 minute se transfera intr-o tava sau vas termorezistent.
Bucatile de peste, condimentate cu sare, piper si unse cu putin ulei de masline se introduc in vas impreuna cu rondele de lamaie, in pozitie de evantai; se presara busuioc deasupra si se lasa la cuptor 10 minute sau mai mult, depinde de cuptor.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii