Blat: se separa galbenusurile de albus . Albusurile se bat spuma apoi se adauga zaharul in ploaie si se continua pana ce devine o spuma tare, apoi se adauga galbenusurie, cacaoa,faina, zaharul vanilat si faina.Se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se da la cuptor 30 min.
Crema: Se amesteca bine branza de vaci dulce cu zaharulapoi se adauga frisca batura bine. Gelatina se face conform instructiunilor de pe ambalaj dupa care se incorporeaza in crema, se amescteca bine.Blatul se insitopeaza cu compot apoi se pune jumate din cremaSe pune aoi al doile blat si restul de crema. Se decoreaza cu frisca si ciocolata.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii