Se curăţă ananasul şi se taie cuburi. Gelatina se dizolvă în 100 ml apă. Se separă gălbenuşurile de albuş. Gălbenuşurile se amestecă cu 200 g zahăr, făina şi laptele şi se fierb la foc mic până se îngroaşă. După ce s-a îngroşat se adaugă gelatina dizolvată şi se mai trage un clocot. Se lasă să se răcească. Albuşurile se bat spumă cu restul de zahăr. Se amestecă cele două creme, apoi se împarte în două părţi egale. Una din părţi se colorează cu cacao. Într-un vas tapetat cu unt se toarnă compoziţia în straturi. Între straturi se pun cuburile de ananas. Se pune la frigider şi se ţine câteva ore. Se scoate şi se răstoarnă pe un platou
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii