Pt blat: Batem ouale cu apa calda timp de 1 minut,adaugam zaharul,apoi faina amestecata cu fecola,cacao si praful de copt.
punem in tava unsa si tapetata cu faina si lasam la cuptor la 180 de grade,pt cca 40 min.
pt crema: punem gelatina pt cel putin 10 min la inmuiat in apa rece.
Batem cu mixerul mascarponele cu sucul de lamaie,smantana,zahar si la urma gelatina topita si racita.
Batem frisca.
Ananasul scurs si taiat bucati amestecam cu 200 g de frisca.Restul de frisca pastram pt decor.Amestecam cu grija cel 2 compozitii.taiem blatul in 2,punem prima foaie in tava cu inel,insiropam cu zeama de la compotul de ananas,turnam toata crema,punem a doua foaie,insiropam si lasam la rece cateva ore pana se intareste.
decoram cu frisca ramasa,ananas proaspat,fulgi de cocos tostate si bomboane raffaello,sau...dupa imaginatie si posibilitati!
e foarte racoritor!!!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii