autor:

autor

» » Torturi

Tort cu crema de vanilie si capsuni

    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Zaharul se bate cu untul pina devine o crema omogena.


Se pune zaharul vanilat si ouale,pe rind, amestecind bine.


Se adauga faina si praful de copt.


Se pune in forma de tort unsa cu putin unt si se coace 35-40 min.


Se lasa sa se raceasca.


Se intinde deasupra crema de vanilie. Capsunile se taie felii si se aseaza peste crema.


Se moaie gelatina in apa calduta citeva minute.


Se amesteca cu sucul de fructe si se pune la rece pina devine viscos apoi se intinde peste capsuni.


Se presara putina coaja de lamaie rasa.


  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 55 min

4 voturi

Ingrediente

  • Blat: 200 g unt
  • 200g zahar
  • 2 linguri zahar vanilat
  • 3oua
  • 200 g faina
  • un praf de copt.
  • Garnitura: 400 g crema de vanilie
  • capsuni proaspete
  • coaja rasa de lamaie.
  • Glazura: 200 ml suc de fructe,3foi gelatina.

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Tort de ciocolata

Incepem experienta noastra pregatind cel mai simplu si mai bun blat de tort. Pornim cuptorul la

2 voturi    1 comentariu
1h
Torturi

Tort cu fructe de padure

Pentru inceput pregatim blatul. Batem albusurile spuma tare cu un praf de sare. Adaugam zaharul

3 voturi    0 comentarii
1h
Torturi

Tort cu visine

Pentru inceput scoatem samburiii visinelor si le punem la scurs intr-o sita. Mixam galbenusurile

1 vot    0 comentarii
1h
Torturi
Ti-a placut? Da-o mai departe!
coca cola

Adauga cate un ingredient* pe rand si vei gasi retetele dorite pentru cei dragi.
* adauga pe rand si apasa butonul "adauga" dupa fiecare ingredient



Adauga reteta
Retete
din Torturi
Tort cu crema de nectarine

Tort cu crema de nectarine

Blat: 1. Preincalzim cuptorul la 190 grade C. 2. Separam albusurile de galbenusuri. 3. Batem galbenusurile cu 6 lg zahar pana

1 vot    0 comentarii
4h
Torturi
Tort cu crema de prune

Tort cu crema de prune

Blat: 1. Preincalzim cuptorul la 190 grade C. 2. Separam albusurile de galbenusuri. 3. Batem galbenusurile cu 6 lg zahar pana

1 vot    0 comentarii
4h
Torturi