autor:

autor

» » Torturi

Tort cu crema de vanilie si capsuni

    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Zaharul se bate cu untul pina devine o crema omogena.


Se pune zaharul vanilat si ouale,pe rind, amestecind bine.


Se adauga faina si praful de copt.


Se pune in forma de tort unsa cu putin unt si se coace 35-40 min.


Se lasa sa se raceasca.


Se intinde deasupra crema de vanilie. Capsunile se taie felii si se aseaza peste crema.


Se moaie gelatina in apa calduta citeva minute.


Se amesteca cu sucul de fructe si se pune la rece pina devine viscos apoi se intinde peste capsuni.


Se presara putina coaja de lamaie rasa.


  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 55 min

4 voturi

Ingrediente

  • Blat: 200 g unt
  • 200g zahar
  • 2 linguri zahar vanilat
  • 3oua
  • 200 g faina
  • un praf de copt.
  • Garnitura: 400 g crema de vanilie
  • capsuni proaspete
  • coaja rasa de lamaie.
  • Glazura: 200 ml suc de fructe,3foi gelatina.

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Tort de ciocolata

Incepem experienta noastra pregatind cel mai simplu si mai bun blat de tort. Pornim cuptorul la

2 voturi    1 comentariu
1h
Torturi

Tort cu fructe de padure

Pentru inceput pregatim blatul. Batem albusurile spuma tare cu un praf de sare. Adaugam zaharul

3 voturi    0 comentarii
1h
Torturi

Tort cu visine

Pentru inceput scoatem samburiii visinelor si le punem la scurs intr-o sita. Mixam galbenusurile

1 vot    1 comentariu
1h
Torturi
Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Descarca gratuit cartea 50 de dulciuri fara zahar
Retete
din Torturi
Tort cu crema de cacao si cafea

Tort cu crema de cacao si cafea

Se mixeaza albusurile cu un praf de sare pana devin pufoase. Se adauga treptat zaharul si se mixeaza bine. Se adauga galbenusurile,

64 voturi    16 comentarii
4h
Retete de Pasti
Torta de nuca cu crema

Torta de nuca cu crema

Cu mixerul sau cu telul batem albusurile bine si adaugam zaharul pana devine o spuma tare. Adaugam galbenusurile si continuam sa le

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Prajituri