Blatul pentru tort, gata feliat, se stropeste peste tot cu apa cu zahar. Se prepara crema pentru prajituri conform instructiunilor de pe ambalajul acesteia si se umple tortul cu ea. Apoi, se prepara frisca si se lasa la racit in frigider, intre timp se taie fructele si se umple tortul cu ele, insa o parte din ele lasandu-se si pentru ornat. Dupa se orneaza tortul cu frisca, restul fructelor care au ramas se pun deasupra tortului. Daca doriti puteti presara decoratiuni pentru tort in forma de inimioara.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii