Iaurtul se amesteca cu cele 12 linguri de zahar,gelatina se pune la inmuiat.
Dupa ce am mestecat iaurtul il bagam la frigider si intre timp batem frisca lichida si cand este gata punem si iaurtul din frigider si gelatina care am desfacut-o cateva minute pe foc si le mai batem cu mixerul cateva minute pe toate dupa care o bagam la frigider.
Pandispanul se face in mod obisnuit dar se pune intr-o forma de tarta eu l-am pus intr-o forma de tarta de silicon,l-am copt 25 min si dupa ce s-a racit l-am taiat in doua.
Jeleul se face din 250ml de suc de compot si se pune la rece.
Cand asamblam tortul punem blat jos il asamblati, daca aveti o forma de tort care i se scoate fundul, eu mi-am cumparat o forma circulara speciala pentru astfel de torturi.
Se pune blat jos, o parte din crema fructele exotice taiate cubulete si restul de crema peste care punem jeleul care a fost taiat si el in forme diferite patrat,t riunghi sau dreptunghi dupa preferinte si deasupra se pune blatul ramas.
Se orneaza cu caise si frisca daca vreti.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii