autor:

sweettreasures

» » Torturi

Tort cu iaurt si piscoturi

Autor: sweettreasures (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 07 mai 2009
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Vom folosi o tava rotunda, pe fundul careia vom pune folie de plastic.


Se dizolva pliculetele de gelatina cu putina apa sau suc de fructe/compot si se amesteca cu cele 2 iaurturi cu fructe. In aceasta compozitie se pot pune si fructe proaspete sau confiate. Compozitia de iaurt si gelatina se pune in tava, se aseaza un strat de fructe peste aceasta crema (ananas, capsuni, visine etc) si se pun doua straturi de piscoturi inmuiate in sucul de la compot.


Se poate aseza, dupa preferinta fiecaruia, un strat de fructe peste straturile de piscoturi.


Se pune la frigider pentru 24 de ore, dupa care se rastoarna tava si se orneaza cu frisca.

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Xanty Postole , 30 august 2013

    Hmmmmm!

Dificultate

Medie

Timp

30 min

6 voturi

Ingrediente

  • 2 iaurturi mari cu fructe
  • fructe la alegerea fiecaruia
  • 2 pliculete de gelatina
  • 1 pachet mare de piscoturi
  • 1 compot de fructe
  • frisca

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de sweettreasures

Tortellini cu sos picant

Pastele se pun la fiert pentru circa 8 minute,daca le preferati mai fierte atunci se pot lasa 10-12

5 voturi    10 comentarii
20 min
Paste si pizza

Tagliatelle cu pui si ciuperci

Se curata ceapa si se taie marunt.Se pune la calit intr-o tigaie cu putin ulei,cand devine translucida

2 voturi    4 comentarii
30 min
Paste si pizza

Escalop cu conopida

Muschiul se taie felii dupa care se bate si se condimenteaza.Apoi se da prin faina si se prajesc

0 voturi    1 comentariu
50 min
Fripturi
Fara foto

Xanty Postole

Hmmmmm!

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Torturi
Tort de ciocolata Amandina

Tort de ciocolata Amandina

Prepararea blatului: Batem tare albusurile cu un praf de sare. Adaugam zaharul Urmeaza galbenusurile,romul,faina,cacaoa,praful

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Torturi
Tort Cetatea de ciocolata

Tort Cetatea de ciocolata

Blat: Se incalzeste cuptorul la 170 g C. Se bate spuma untul cu zahar; se adauga ouale si se mixeaza. Se adauga faina amestecata

3 voturi    1 comentariu
1h
Torturi