Tort cu iaurt si piscoturi

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 iaurturi mari cu fructe
  • fructe la alegerea fiecaruia
  • 2 pliculete de gelatina
  • 1 pachet mare de piscoturi
  • 1 compot de fructe
  • frisca

Mod de preparare

Vom folosi o tava rotunda, pe fundul careia vom pune folie de plastic. Se dizolva pliculetele de gelatina cu putina apa sau suc de fructe/compot si se amesteca cu cele 2 iaurturi cu fructe. In aceasta compozitie se pot pune si fructe proaspete sau confiate. Compozitia de iaurt si gelatina se pune in tava, se aseaza un strat de fructe peste aceasta crema (ananas, capsuni, visine etc) si se pun doua straturi de piscoturi inmuiate in sucul de la compot. Se poate aseza, dupa preferinta fiecaruia, un strat de fructe peste straturile de piscoturi. Se pune la frigider pentru 24 de ore, dupa care se rastoarna tava si se orneaza cu frisca.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise