Se încălzeşte cuptorul.
Se curăţă merele şi se taie felii foarte subţiri.
Se amestecă ingredientele uscate separat: făina, budinca, sarea, praful de copt.
Se amestecă bine margarina moale, ouăle, sarea, zahărul şi vanilia.Se pun ingredientele uscate peste amestecul moale si se amestecă bine.
Se unge o tavă rotunda înaltă(care are partea de jos detaşabilă) cu margarină şi făină. Se pune aluatul întins egal.
Peste el se pun feliile de măr şi se coc cam 35-40 de minute.
Se pune tava rotundă într-o tavă dreptunghiulară să se poată manevra mai uşor.
Apoi se toarnă crema şi se mai coace cam 30-40 de minute, păna devine rumenă pe deasupra.
Se lasă să se răcească şi se poate pudra cu zahăr. Eu nu am pus că merele erau dulci.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii