autor:

mihaela

» » Torturi

Tort cu piscoturi de sampanie

Autor: mihaela (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 16 martie 2009
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se face crema cu lapte (eu am ales crema de lamaie), se pregateste siropul pt. inmuiat, se inmoaie cate un piscot si se aseaza pe un platou; dupa fiecare rand de piscot, se intinde un rand de crema; la sfarsit se orneaza cu frisca si ornamentele alese (fulgi de ciocolata, nuca macinata, cocos colorat etc).

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 25 ianuarie 2010

    Se pregateste rapid si e gustos, mie imi place cu sirop de zahar ars, sau cafea.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 25 ianuarie 2010

    Arata super bine...

  • Fara foto

    Nadia , 28 iulie 2009

    Foarte frumos, deja imi lasa gura apa...As fi vrut sa vad si cum arata taiat dar ma multumesc cu ce e... Oricum trebuie sa fie buuun

    • Fara foto

      valentina ionita , 28 iulie 2009

      E fff delicios!!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 28 iulie 2009

      Yam, yam!!!

    • Maria Lupean

      Maria Lupean (Chef de cuisine) , 27 iulie 2009

      Pare foarte simpla si rapida, am salvat-o.....thnx

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

9 voturi

Ingrediente

  • 1 pachet piscoturi
  • frisca
  • crema pt. tort
  • lapte dulce
  • apa cu zahar sau suc pentru inmuiat piscoturile
  • ornamente dupa preferinta.

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de mihaela

Linte rosie cu maioneza

Se fierbe lintea conform instructiunilor cu putina vegeta. Se stoarce bine, se pune intr-un castron

3 voturi    2 comentarii
1h
Retete de post

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Se pregateste rapid si e gustos, mie imi place cu sirop de zahar ars, sau cafea.

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Torturi
Tort Raffaello cu zmeura

Tort Raffaello cu zmeura

Batem albusurile spuma si cand devin ferme adaugam zaharul. Mixam pana obtinem o bezea tare si lucioasa. Adaugam galbenusurile si apa. Omogenizam

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Torturi
Tort fondant cu crema Nutella

Tort fondant cu crema Nutella

Mod de preparare: 1. Fondant Se pune gelatina la inmuiat in 30 ml apa timp de 10 minute. Cand s-a topit se pune in bain-marie

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Torturi