Se pregateste o crema fina din unt, zahar, nucsoara si coaja rasa de portocale. Se adauga pe rand ouale mixand energic dupa fiecare, apoi se incorporeaza faina amestecata cu praful de copt, cernuta, intercaland cu zeama de portocale; dupa ce totul este omogenizat, se rastoarna in forma de tort cu hartie de copt, si se lasa la cuptor 50-60 minute.
Dupa ce s-a copt se rastoarna blatul pe un platou, se inteapa cu un bat de frigaruie si se toarna deasupra siropul facut din amestecul ingredientelor intr-un vas pe foc si amestecat pana se ingroasa putin.
Se orneaza deasupra cu rondele fine de portocala apoi se serveste.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii