1..Se macina biscuitii la robot apoi se incorporeaza in ei margarina lichida,miezul de nuca maruntit si esenta.Se amesteca bine apoi se intinde in forma rotunda de tort,se preseaza si niveleaza bine cu o lingura si se da la rece.
2.Se prepara crema de piure mixand bine piureul de castane cu smantana,praful de roscove si apoi se toarna geletina pe care intai am hidratato in 100 ml apap rece si apoi am topito la bain marin.Se toarna deasupra blatului de biscuiti si se da cca 15 minute la rece
3.Se prepara si cealalta crema mixand bine urda cu smantana si zaharul pudra apoi se adauga gelatina topita in acelasi mod ca mai sus si turnam crema deasupra celeilalte.Se da la rece cca 15 minute apoi se decoreaza cu jumatati de biscuiti si miez intreg de nuca.Se lasa cel putin 2 ore la rece dar idealk ar fi sa se lase toata noapte si apoi se feliaza.Se serveste pudrata cu pudra de roscove.
Pofta buna!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii