Mai intai preparam cremele coform instructiunilor de pe verso, apoi pregatim siropul pentru blat. Luam o cana in care punem 3 linguri rase de zahar, 1-2 linguri de esnta rom (dupa gustul fiecaruia), iar la urma adaugam apa nu foarte rece de la temperatura camerei si mestacind continuu pina se topeste zaharul. Insiropam primul blat, adaugam crema (din care oprim putin pentru ornat cu pistolul de ornat sau cu ce are fiecare in bucatarie), o intindem, adaugam a 2-a foaie de blat si tot asa pina ajungem la ultimul blat. Adaugam glazura pe care am omogenizat-o cu putina apa ( dupa instructiunile de pe verso) in final pe care o intindem cu mare atentie. Ornam tortul dupa imaginatia fiecaruia, iar la urma mai ornam cu visine din compot (este un deliciu).
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii