Se spumeaza untul cu zaharul, se adauga ouale pe rand, apoi faina amestecata cu praful de copt, cacaoa si miroasele. Se tapeteaza forma de tort cu hartie de copt si se rastoarna aluatul. Se da la cuptor pentru 40min. la 180gr.. Se lasa la racit inainte sa-l taiati in trei parti. Pregatim crema punand pe baie de aburi frisca lichida cu ciocolata taiata in bucatele. Racim crema, o mixam sa prinda putin volum. Insiropam si ungem fiecare parte a tortului cu crema, mai putin deasupra unde vom glazura cu DECOR Dr.Oetker. Se unge cu crema si pe margine sa se poata lipi ornamentul de cacao. Pastram putina crema si pentru decor (dupa imaginatie). Amatorii de ciocolata neagra il vor savura. Iese un tort foarte fin si delicat la gust.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii