autor:

autor

» » Torturi

Tort de clatite

    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Pentru clatite se amesteca toate ingredientele cu mixerul.


Se coc clatite in forma putin unsa cu grasime.


Se amesteca sucul de portocale cu zaharu si coaja de lamaie si se pun la fiert.


Se dizolva praful de budinca in 2 linguri lapte si se toarna peste laptele fierbinte.


Se fierbe pana se ingroasa budinca si se lasa sa se raceasca.


Se amesteca cu frisca si se umplu clatitele.


Se servesc taiate felii.

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    lacutara , 05 octombrie 2009

    pai spui suc de portocale apoi spui ca dizolvi budinca in doua linguri lapte rece si torni peste laptele fierbinte! care lapte cel pentru aluat? A fost publicata dar dezimformeaza(arunca in ceata cititorul).

Dificultate

Medie

Timp

55 min

74 voturi

Ingrediente

  • Clatite: 50 g faina
  • 30 g cacao
  • 4 oua
  • 400 ml lapte
  • 60 g zahar.
  • Umplutura 400 ml suc de portocale
  • 150 g zahar
  • coaja de lamaie
  • o budinca de vanilie praf
  • 400 ml frisca batuta.

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Tort de ciocolata

Incepem experienta noastra pregatind cel mai simplu si mai bun blat de tort. Pornim cuptorul la

2 voturi    1 comentariu
1h
Torturi

Tort cu fructe de padure

Pentru inceput pregatim blatul. Batem albusurile spuma tare cu un praf de sare. Adaugam zaharul

3 voturi    0 comentarii
1h
Torturi

Tort cu visine

Pentru inceput scoatem samburiii visinelor si le punem la scurs intr-o sita. Mixam galbenusurile

1 vot    1 comentariu
1h
Torturi
Fara foto

lacutara

pai spui suc de portocale apoi spui ca dizolvi budinca in doua linguri lapte rece si torni peste laptele fierbinte! care lapte cel pentru aluat? A fost publicata dar dezimformeaza(arunca in ceata cititorul).

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Torturi
Tort Raffaello cu zmeura

Tort Raffaello cu zmeura

Batem albusurile spuma si cand devin ferme adaugam zaharul. Mixam pana obtinem o bezea tare si lucioasa. Adaugam galbenusurile si apa. Omogenizam

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Torturi
Tort fondant cu crema Nutella

Tort fondant cu crema Nutella

Mod de preparare: 1. Fondant Se pune gelatina la inmuiat in 30 ml apa timp de 10 minute. Cand s-a topit se pune in bain-marie

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Torturi