autor:

cristina i.

» » Prajituri

Tort de nisip

Autor: cristina i. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 martie 2009
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se fierb cele plicurile de budinca cu laptele si 500 gr zahar tos ca o budinca obisnuita si se pune la racit.


Se freaca 250 gr zahar pudra cu margarina si se adauga budinca trepat.


Se imparte compozitia in trei parti:in prima se adauga nuca de cocos,in cea de a doua biscuitii macinatii iar in cea de a treia nuca macinata.


Se aranjeaza pe o tava ingusta in aceiasi ordine si se orneaza cu frisca.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 5 plicuri de budinca de vanilie,1 litru lapte
  • 500 gr zahar tos,250 gr zahar pudra,1/2 pachet margarina,300 gr biscuiti,300 gr nuca de cocos,300 gr nuca,frisca pentru ornat.

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de cristina i.

Dulceata de gutui

Se amesteca in cratita pe foc zaharul,apa sucul de lamaie si vanilia.Dupa ce s-a topit zaharul se

30 voturi    12 comentarii
1h
Sucuri si compoturi de fructe

Ficat la gratar

Se spalat ficatul, se taie bucati potrivite si se lasa 2 ore in lapte la frigider. Se scoate ficatul

2 voturi    5 comentarii
2h 30 min
Fripturi

Omleta delicioasa

Se taie salamul fasii si branza cubulete si se prajesc in putin unt,se adauga rosia taiata cubulete

17 voturi    7 comentarii
1h
Aperitive cu oua
Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Prajituri
Prajitura cu piscoturi si crema de vanilie

Prajitura cu piscoturi si crema de vanilie

Blatul: Mixam albusurile spuma cu zaharul pana se intaresc. Adaugam uleiul, laptele si praful de copt. La final incorporam faina,

2 voturi    3 comentarii
1h 10 min
Prajituri
Prajitura cu crema de ciocolata alba

Prajitura cu crema de ciocolata alba

Pentru blat separam albusurile de galbenusuri; galbenusurile se freaca cu ulei pana devin ca o maioneza subtire, albusurile se bat spuma

139 voturi    35 comentarii
1h 30 min
Prajituri