Se pisează biscuţii. Se topeşte untul pe foc mic şi se adaugă biscuiţii pisaţi, apoi se întinde într-o formă rotundă de tort, cu marginile detaşabile şi se pune la frigider. Se amestecă brânza de vaci cu zahărul, siropul, se adaugă frişca bătută şi gelatina topită şi cu jumătate din cantitatea de fructe. Se aşează peste blatul de biscuiţi şi se ornează cu restul de fructe (se mai poate decora şi cu bucăţi de ciocolată sau cu alte fructe). Se ţine la frigider, până în momentul servirii, când se detaşează marginile formei de tort.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii