Crema:
Se bat ouale ca la scrob. Se adauga laptele si zaharul si se pune pe baia de aburi pana se leaga. Se da la o parte sa se raceasca. Gelatina se topeste pe baia de aburi si cand crema se mai raceste se adauga gelatina. Frisca se bate bine si 3 sferturi din ea se adauga la crema si un sfert se pastreaza pt ornat.
Blatul:
Se separa galbenusurile de albus. Se bat bine albusurile, se adauga zaharul, galbenusurile batute bine si apoi se adauga faina si se da la cuptor 40 minute.
Montarea tortului:
Intr-o cratita se pune o punga mai mare se aseaza fructele asa cum va place se pune apoi un strat de crema o felie de blat si tot asa pana se termina crema. Apoi se da la rece pana a doua zi.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii