Se taie ananasul bucatele si il punem la scurs intr-o sita peste un castron (fara sa aruncam siropul). Punem 250ml de sirop de ananas impreuna cu sarlota si cele doua oua pe foc mestecand continu 5-8 min si il lasam deoparte, preparam frisca cu un praf de sare si pliculetul de zahar vanilat. Cand frisca este gata se incorporeaza cu sorlota mestecand bine. Intr-un vas cu margine detasabila asezam piscotorile pe fundul vasului si jumatatile taiate pe latime,de jur imprejur (in locurile libere puteti pune bucati de piscoturi rupte), cu siropul ramas de la compot turnati usor cu o lingurita peste piscoturi dupa care punem un strat cu felii de piersici, jumatate din compozitie, ananas, si restul de compozitie cu stafidele restul de ananas, iar deasupra restul de feli de piersici. La sfarsit razuim ciocolata si-l bagam la frigider 6 ore. (e bine sa-l faceti pentru a doua zi, pofticiosii sa astepte). SAVURATI-L DIN PLIN. Fiti nebuni dar buni!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii