Se pune gelatina la inmuiat in suc de la compot.Separam ouale,galbenusurile le amestecam cu zaharul,budinca,laptele si se fierbe la foc mic amestecand continuu pana se ingroasa.se ia de pe foc si se adauga gelatina,amestecam bine .
Batem frisca si albusurile spuma.Cand s-a racit budinca se amesteca frisca si albusul batut spuma.
Am facut portie dubla de crema si am folosit mure si afine(aproximativ un kilogram de fructe)
Apoi ornam tortul dupa placul fiecaruia.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii