1. Se face crema de mascarpone, la care se bat albusurile spuma, se mixeaza galbenusurile cu zahar, vanilie si mascarpone. Se adauga albusurile si se da la frigider (30 de min).
2. Se face un sirop din apa, miere si zeama lasata de capsunile peste care s-a pus zahar. Se insiropeaza piscoturile( se tin o secunda si se scot).
3. Se asaza intr-o forma de tort un rand de piscoturi, apoi un piure de capsuni facut putin pe foc (cu zahar), apoi crema de mascarpone, iar piscoturi, apoi crema.
4. Se orneaza cu capsuni si cirese.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii