Pentru blat, se separa albusurile de galbenusuri.
Albusurile se bat spuma cu apa rece si un praf de sare pana devin tari. Se adauga treptat zaharul si se bate in continuare.
Galbenusurile se freaca cu uleiul si se adauga peste albusuri.
Se adauga faina cernuta, praful de copt si cacaoa.
Se amesteca usor, de jos in sus pana se incorporeaza faina.
Se toarna intr-o forma unsa cu ulei si tapetata cu faina si se da la cuptor pentru 15-20 min pana trece testul scobitorii.
Se prepara budinca de ciocolata si crema de vanilie conform instructiunilor de pe plic si se lasa la rece.
Dupa ce blatul s-a racit se taie in 2 sau 3 straturi.
Se aseaza pe tava prima felie de tort, se insiropeaza si se intinde un strat de budinca de ciocolata.
Se aseaza peste al doilea blat si se insiropeaza.
Se pune un strat de crema de vanilie si piersicile taiate cubulete.
Cu ajutorul unui cutit cu lama lata se preseaza bucatile de piersici.
Se aseaza capacul blatului, se insiropeaza si se orneaza.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii