Tort fondant

Timp pregatire
240 minute
Complexitate
medie
Tort fondant

Ingrediente

  • Un blat de tort cacao/vanilie
  • 2 plicuri crema de vanilie
  • o punga de fructe congelate
  • 1 kg zahar pudra
  • 300 g Bezele Marsmallow
  • Colorant alimentar
  • 100g unt
  • Creioane pentru decor Dr. Oetker

Mod de preparare

Punem bezelele pe bain-marie pana se topes, adaugam colorantul alimentar, apoi amestecam cu zaharul pudra pana nu mai putem sa amestecam cu lingura, apoi le punem pe masa si o lucram ca pe o coca, se lasa la frigideri minim 3 ore. Apoi preparam crema de vanilie si o punem la frigider, 100 g de unt il mixam cu fructele decongelte apoi amestecam cu jumatate din crema de vanilie pana obtinem o consistenta tare. Desfacem platul il insiropom, si il umplem cu crema. Dam tortul la frigider timp de 2 ore dupa care il invelim in fondant si ne jucam cu anumite forme. Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Recomandari pentru tine si casa ta

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise