Biscuitii pisati sau dati prin masina de tocat se inmoaie cu 1/4 pahar cafea. Jumatate din compozitia obtinuta se intinde pe un platou sau farfurie de tort acoperita cu hirtie pergament. Deasupra se intinde jumatatea din cantitatea de crema dinainte pregatita, se presara jumatate din cantitatea de nuci. Se pune restul din cantitatea de biscuiti, apoi crema si restul de nuci pisate.
Crema : se freaca galbenusurile cu zaharul, vanilia si romul, apoi se adauga untul si se mai freaca, adaugind cite putin din restul de cafea. Se tine la rece pina la intrebuintare.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii