Se coace blatul 1 si dupa racire se insiropeaza putin si se umple cu crema1(ciocolata si smantana se topesc pe baie de aburi , se lasa la racit in frigider cateva ore dupa care se bate cu mixerul pana se obtine o spuma).
Se coace blatul 2 siaseaza pe o hartie de copt sau un servet de bucatarie si se ruleaza pe latura mai mica a dreptunghiului,dupa recire se umple cu crema 2 facuta la fel ca si crema 1.
Gelatina se pune la inmuiat in apa dupa care se topeste pe baie de abuc si se ,se adauga mierea in gelatina luata de pe foc si se adauga in zahar .Se framanta foarte bine pana se omogenizeaza dupa care se adauga cateva picaturi de colorant alim.albastru ,pe masa de lucru unsa cu ulei se intinde cu sucitorul uns si el cu ulei ,dupa care se ruleaza pe sucitor si se aseaza peste blaturile asamblate sub forma de locomotiva. Din pacate nu am poze cu executia ,numai cu produsul final , sper sa va placa .
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii