Tort Pascal sarat

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Tort Pascal sarat

Ingrediente

  • 1 pasta sfoglia rotunda (aluat foitaj)
  • 1 cutie de riccotta de 250 g / cutia (sau crema de zamatise sarata)
  • 1 cutie de champignon
  • 1 ceapa verde
  • 150 g sunca taiata cubulete subtiri
  • 2 oua
  • 2 linguri gris
  • sare
  • piper
  • cascaval ras

Mod de preparare

Se caleste ceapa verde taiata marunt intr-o cratita cu ulei si dupa ce e calita de jumatate se adauga ciupercile taiate marunt si se mai calesc impreuna cu sare si piper pentru inca 5 minute,apoi se lasa la racit.

Se freaca bine crema de zamatise sau riccotta si se adauga sunca taiata cubulete subtiri ca in foto, cipercile cu ceapa, 1 ou si 2 ling.de gris…ca sa nu lase lichid.

Se aseaza pasta sfoglia (aluatul foietaj) intr-o forma de tort de 21 cm si se toarna compozitia de zamatise in mijloc. Se ruleaza marginile si apoi se pune deasupra 1 ou batut si cascavalul ras.

Se introduce in cuptorul preincalzit si se lasa sa se coaca la foc 220° C pentru 30 minute.

Se poate manca calduta sau rece.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Placinta cu branza proaspata de vaci

Placinta cu branza proaspata de vaci

Placinta cu branza proaspata de vaci
Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun
Salata cu paste, piept de pui si porumb

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Salata cu paste, piept de pui si porumb
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise