Tort rapid cu blat de cozonac

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Tort rapid cu blat de cozonac

Ingrediente

  • 12 felii de cozonac
  • 250 ml lapte
  • un plic de praf pentru crema
  • 2-3 linguri zahar pudra
  • 2 linguri esenta de rom
  • 2-3 linguri zahar tos
  • frisca pentru ornat

Mod de preparare

Se prepara crema, conform instructiunilor de pe ambalaj.

Se face un sirop din 400 ml de apa, care se fierbe impreuna cu zaharul tos. Se lasa la racit si se adauga esenta de rom.

Feliile de cozonac se aranjeaza pe platou, in forma dorita. Se insiropeaza si se pune un strat de crema. Se fac trei etaje de acest fel si se orneaza cu frisca. Este preferabil sa se consume dupa cateva ore de stat la rece sau chiar a doua zi.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise