Se amesteca gelatina cu 1/2 l lapte iar celalalt litru de lapte se amesteca pe foc cu 500 g zahar pana se topeste, apoi se ia de pe foc, se amesteca cu gelatina si se lasa la racit. Biscuitii si napolitanele se dau prin masina de carne(separate)iar ciocolata se da prin razatoare. Laptele caldut cu gelatina se amesteca cu 600 g frisca batuta si se imparte in 3 parti.1 parte se amesteca cu ciocolata , 1 parte cu napolitanele si 1 parte cu biscuitii. Intr-o cratita se pune folie transparenta si se aranjeaza tortul in straturi, se tine la frigider pana a doua zi dupa care se rastoarna pe un platou si se imbraca in frisca. Si gata! Pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii