Galbenusurile se amesteca cu jumatate din cantitatea de zahar, pana se dizolva. Se pune laptele pe foc impreuna cu galbenusurile si se amesteca continuu pana se ingroasa. Dupa aceea se retrage de pe foc, si se tempereaza putin; se adauga gelatina hidratata (inmuiata in apa conform instuctiunilor de pe plic), apoi albusurile batute spuma (care au fost batute cu cealalta jumatate de zahar) dupa care se adauga 600 g frisca. Se pune intr-o tava o folie umeda si se toarna compozitia, apoi se baga la frigider. Cu restul de frisca se imbraca tortul si se poate decora cu forme din ciocolata de menaj.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii