Tiramisu rețeta originală
pt blat :se bat spuma albusurile, s eadauga zaharul si se bate in continuare pana se topeste si se formeaza o spuma densa ce nu curge
se adauga si galbenusurile apoi faina si praful de copt.
pt crema: se bat putin ouale cu zaharul si se pun pe baie de aburi
se bate incontinuu pana se formeaza o crema groasa.
se adauga vanilia si se lasa la racit, apoi se mixeaza cu crema mascarpone si cu frisca batuta bine si esenta de rom.
blatul de tort se taie in 3 felii si se insiropeaza cu cafeaua, se umple cu crema.
Arata mult mai bine decat Tiramisu rețeta originală ;)
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii