Tort Tiramisu

Tiramisu rețeta originală

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie
Tort Tiramisu

Ingrediente

  • 250 ml frisca lichida,
  • 6 galbenusuri,
  • 200 g zahar,
  • 250 g mascarpone,
  • 1 pachet piscoturi,
  • 200 ml cafea,
  • 10 ml amareto,
  • esenta vanilie,
  • cacao,
  • cirese,
  • fulgi porumb,

Mod de preparare

Se bate frisca tare se adauga mascarpone si se mai bate inca putin impreuna. Separat se bat galbenusurile cu zaharul si apoi se adauga peste compozitia obtinuta si se amesteca incet pana se omogenizeaza.

In cafea punem amareto apoi insiropam piscoturile unul cate unul pana formam primul strat apoi punem crema si repetam inca odata procesul.

La sfarsit pudram cu cacao si ornam cu cirese si fulgi de porumb. Tinem la frigider cca 4 ore inainte de servire.

La fel de bun ca si Tiramisu rețeta originală ;)

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise