autor:

Fara foto

» » Paste si pizza

Tortellini cu branza, ciuperci

Autor: Ploscaru Carmen (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 23 iulie 2008
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Preparare:


Incingeti uleiul in tigaie la foc potrivit si adaugati ciupercile. Dupa 5 minute, adaugati rosiile si amestecati mereu pana incepe sa fiarba. Dati focul la mic si mai lasati 5 minute.


Se serveste peste tortellini, cu branza rasa deasupra.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • 250 grame tortellini
  • fierte si scurse de apa
  • 1 lingura de ulei
  • 200 grame ciuperci feliate
  • 2-3 rosii
  • taiate felii subtiri (cu tot cu sos)
  • branza rasa (de preferinta parmesan)
  • sos din cateva frunze de busuioc tocat marunt si 3-4 catei de usturoi pisati

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Ploscaru Carmen

chec cu cascaval si carne

Se face un aluat din 300 g de faina, 15 g de drojdie, sare si apa pentru a se obţine un aluat ceva

0 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse

sandwich cu snitel si varza

Se taie carnea in felii de 1-1.5 cm. Se bat cu ciocanul de snitele pe ambele fete pana se subtiaza

11 voturi    4 comentarii
30 min
Sandviciuri

tort cu crema de vanilie si frisca

Pentru blat: Se freaca untul cu zaharul, se adauga ouale, ciocolata topita, zaharul vanilat si

19 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Torturi
Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Descarca gratuit cartea 50 de dulciuri fara zahar
Retete
din Paste si pizza
Farfale cu dovleac

Farfale cu dovleac

Se fierb pastele in apa clocotita in care s-a adaugat putina sare si 1 lingura ulei de masline. Se pastreaza ¼ cana din apa

0 voturi    0 comentarii
1h
Paste si pizza
Paste integrale cu ciuperci si sos de bacon cu smantana si salvie

Paste integrale cu ciuperci si sos de bacon cu smantana si salvie

Fierbem pastele conform instructiunilor de pe ambalaj, scurgem apa de pe ele si le lasam in sita, acoperite cu capac pana preparam sosul

1 vot    0 comentarii
30 min
Paste si pizza