autor:

Fara foto

» » Paste si pizza

Tortellini cu branza, ciuperci

Autor: Ploscaru Carmen (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 23 iulie 2008
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Preparare:


Incingeti uleiul in tigaie la foc potrivit si adaugati ciupercile. Dupa 5 minute, adaugati rosiile si amestecati mereu pana incepe sa fiarba. Dati focul la mic si mai lasati 5 minute.


Se serveste peste tortellini, cu branza rasa deasupra.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • 250 grame tortellini
  • fierte si scurse de apa
  • 1 lingura de ulei
  • 200 grame ciuperci feliate
  • 2-3 rosii
  • taiate felii subtiri (cu tot cu sos)
  • branza rasa (de preferinta parmesan)
  • sos din cateva frunze de busuioc tocat marunt si 3-4 catei de usturoi pisati

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Ploscaru Carmen

chec cu cascaval si carne

Se face un aluat din 300 g de faina, 15 g de drojdie, sare si apa pentru a se obţine un aluat ceva

0 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse

sandwich cu snitel si varza

Se taie carnea in felii de 1-1.5 cm. Se bat cu ciocanul de snitele pe ambele fete pana se subtiaza

11 voturi    4 comentarii
30 min
Sandviciuri

tort cu crema de vanilie si frisca

Pentru blat: Se freaca untul cu zaharul, se adauga ouale, ciocolata topita, zaharul vanilat si

19 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Torturi
Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Paste si pizza
Spaghete cu creveti si carne de scoici

Spaghete cu creveti si carne de scoici

Se pun doua oale pe foc cu apa, una pentru paste si in cealata doar o sa oparim crevetii! nu trebuie fierti. Cand fierbe apa se pun

0 voturi    0 comentarii
20 min
Paste si pizza
Paste cu carne

Paste cu carne

La aceasta reteta am folosit paste fusilli si carnea care mi-a ramas de cand am pregatit carnatii.. Daca nu aveti carne ramasa, o puteti

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne