Pastele se pun la fiert pentru circa 8 minute,daca le preferati mai fierte atunci se pot lasa 10-12 minute la fiert.
Pentru sos se amesteca 2 linguri de sos ragu cu 2 linguri de smantana(eu am pus smantana de bivolita),2 linguri de ketchup picant si 2 catei de usturoi pisati.Se lasa sa dea un clocot.
Dupa ce pastele s-au fiert se scurg de apa si se amesteca calde cu sosul preparat anterior.
Se poate pune deasupra cascaval ras sau parmezan,depinde de preferintele fiecaruia.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii