autor:

mariana scarlat

» » Paste si pizza

Tortellini cu sunca

Autor: mariana scarlat (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: mariana scarlat (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 februarie 2010

Ingrediente
Pentru 4 porţii, un pachet de 250g paste tortellini umplute cu carne, 2 linguri ulei de măsline(sau orice alt ulei aveţi), 200g şuncă tăiată cubuleţe, 200g suc de roşii făcut mai gros(în casă), 150g smântână, parmezan(o brânză mai uscată dată pe răzătoare), sare, piper negru, sos de ardei iute

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

5 voturi

Mod de preparare

Pastele se fierb in apa clocotita cu sare, dupa insructiunile de pe plic si se strecoara. Intre timp se caleste sunca in uleiul de masline, se adauga sucul de rosii, sarea, piperul dupa gust si putin sos de chilli, cui ii place mai aromat poate pune si ceva busuioc, dar eu zic ca ce e prea mult, strica.


Se lasa sa fiarba pana cand devine sos. Apoi se adauga smantana. Pastele bine scurse, se pun intr-un castron destul de mare, se toarna peste ele sosul, se amesteca usor, iar deasupra lor se presara parmezan, mai mult sau mai putin, dupa cum ii place fiecaruia.


Se servesc imediat.


Pofta buna!
Pastele se fierb in apa clocotita cu
Retete
Alte retete din Paste si pizza

Tortellini cu sos de iaurt si sunca

Se fierb 10 minute tortelinii in apa cu sare( se introduc in momentul cand apa da in clocot). Sunculita

8 voturi    8 comentarii
45 min
Paste si pizza

Ravioli - desert

Framantam un aluat bine lucrat pe care-l intindem cat mai subtire.Taiem dreptunghiuri, pudram forma

5 voturi    2 comentarii
1h
Paste si pizza

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 21 februarie 2010

    Multumesc fetelor pentru comentariile voastre! Şi voi aveţi reţete minunate din care mă inspir si eu.

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 21 februarie 2010

    Super si asta!

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 12 februarie 2010

    Gustoase.

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 03 februarie 2010

      Foarte bun,imi place mult.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 03 februarie 2010

      Tare bun trebuie sa fie...

    • husni

      husni (Chef de cuisine) , 03 februarie 2010

      O bunatate !Felicitari,Mari !Chiar si fara poze e pe inteles. Votat,salvat.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

5 voturi

Ingrediente

  • Pentru 4 porţii
  • un pachet de 250g paste tortellini umplute cu carne
  • 2 linguri ulei de măsline(sau orice alt ulei aveţi)
  • 200g şuncă tăiată cubuleţe
  • 200g suc de roşii făcut mai gros(în casă)
  • 150g smântână
  • parmezan(o brânză mai uscată dată pe răzătoare)
  • sare
  • piper negru
  • sos de ardei iute

Raporteaza reteta

Retete
de mariana scarlat

Rasol de macrou cu pesto de pătrunjel și alune

Se pune pe foc o oală cu 3-4l de apă, cu boabele de piper și frunzele de dafin. Când fierbe se

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste

Parfe cu ciocolata, nes si vanilie- Alina

Se separa galbenusurile de albus. Galbenusurile se impart egal in trei castroane. Frisca se bate

4 voturi    2 comentarii
30 min
Inghetate

Parfe cu ciocolată, vanilie și ness ALINA

Se separa galbenusurile de albus. Galbenusurile se impart egal in trei castroane. Frisca se bate

0 voturi    0 comentarii
30 min
Inghetate

mariana scarlat (Chef de cuisine)

Multumesc fetelor pentru comentariile voastre! Şi voi aveţi reţete minunate din care mă inspir si eu.

Adauga reteta
Retete
din Paste si pizza
Spirale cu sunca si cascaval

Spirale cu sunca si cascaval

Poate fi un mic dejun satios, o cina sau chiar pachetel pentru scoala sau serviciu! Aluat: Intr-un bol se cerne faina si se amesteca

0 voturi    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Paste integrale cu legume

Paste integrale cu legume

Pastele integrale cu dovlecel, ardei gras, ciuperci, ceapa si usturoi, sunt satioase si la final poti sa le presari si un pic de parmezan

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi