1. 2 galbenusuri + 1 ou intreg se amesteca cu zaharul, untul topit, esnta de rom dupa gust, praful de sare
2. Dupa ce s-a omogenizat compozitia se adauga faina in care ati pus in prealabil praful de copt si pe care ati cernut-o. Se amesteca bine, dupa care se framanta pana ce s-a inghitit toata faina si aluatul s-a omogenizat, dupa care se da 1h la frigider, ca sa se cunoasca toate cele intre ele
3. Se unge o forma de tarta cu unt
4. Gemul ( eu am l-am ales pe cel de cirese in care am daugat 3 lingurite de zeama de lamaie )se ameste ca nuca ( sfaramata, macnata sau intreaga dupa preferinte )
6. Dupa ce s-a scos aluatul de la frigider se aseaza in forma de tarta, se intinde gemul si se adauga visinele din compot.
7. Se da la cuptor cca 40 - 45 minute la 180 grade la foc mediu
Pofta buna.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii