autor:

Fara foto

» » Aluaturi si Foietaje

Turte

Autor: anamaria cepoi (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 19 iunie 2009
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: anamaria cepoi (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 19 iunie 2009

Ingrediente
1 kg faina, 30 gr drojdie, 1 lingura sare, 1 lingura ulei, 500 ml apa

Dificultate: Medie Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

Amestecam faina cu drojdia,sarea si uleiul daugand din cand in cand cate putina apa calduta. Framantam bine aluatul rezultat dupa care il lasam sa dospeasca intr-un loc calduros cca o ora. Cand aluatul este crescut impartim coca in mai multe bile pe care le intindem cu mana sau cu facaletul si le punem la prajit la foc mic intr-un ceaun bine incins (fara ulei :) categoric) cate 3 min pe o parte si pe alta.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

  • 1 kg faina
  • 30 gr drojdie
  • 1 lingura sare
  • 1 lingura ulei
  • 500 ml apa

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de anamaria cepoi

Tort de biscuiti

Se freaca untul spuma, se adauga pe rand zaharul, galbenusurile de ou si esenta de rom. Biscuitii

0 voturi    0 comentarii
30 min
Torturi

Bomboane raffaelo

Se amesteca untul spuma, apoi se adauga laptele praf si se amesteca bine. Se pune si zaharul si la

0 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri


Adauga reteta
Retete
din Aluaturi si Foietaje
Tort Pascal sarat

Tort Pascal sarat

Se caleste ceapa verde taiata marunt intr-o cratita cu ulei si dupa ce e calita de jumatate se adauga ciupercile taiate marunt si se

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aluaturi si Foietaje
Turtite din faina de orez fara gluten

Turtite din faina de orez fara gluten

Amestecam toate ingredientele si framantam pana obtinem un aluat omogen. Impartim aluatul in bilute in functie de marimea tigaii in

1 vot    2 comentarii
20 min
Aluaturi si Foietaje