autor:

autor

» » Mancaruri cu carne

Tuslama de burta

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
½ kg burta, zarzavat de supa, sare, piper, usturoi, 2 galbenusuri

Dificultate: Medie Timp: 2h

35 voturi

Mod de preparare

Se fierbe burta spalata bine, taiata bucati impreuna cu zarzavatul si sare ca orice supa, reducind zeama la A. Cind este fiarta, se asaza bucatile intr-un castron si se acopera cu un sos preparat din zeama scazuta, usturoi pisat, piper si galbenusurile amestecate toate pe baia de apa Se serveste fierbinte.

Retete
Alte retete din Mancaruri cu carne

Pui cu trei feluri de ciuperci

Preparare : punem intr-un wok 2 linguri de ulei de masline si asteptam sa fie bine incins si punem

3 voturi    8 comentarii
25 min
Mancaruri cu carne

Mancarica de ficatei cu cartofi natur

Ceapa se curata,se spala si se taie solzisori. Se pune la calit intr-o tigaie cu ulei,se presara

4 voturi    6 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

2h

35 voturi

Ingrediente

  • ½ kg burta
  • zarzavat de supa
  • sare
  • piper
  • usturoi
  • 2 galbenusuri

Raporteaza reteta

Frigarui in sos (Schaschlik)

Carnea, spalata si curatata de pielite, se taie in bucati potrivite si se condimenteaza dupa gust

2 voturi    1 comentariu
1h
Fripturi

Chiftele marinate cu tarhon

Calim ceapa si usturoiul, adaugam rosiile cuburi, foile de dafin, vinul si indulcitorul. Lasam

1 vot    1 comentariu
1h
Mancaruri cu carne

Fasole si linte cu caise si carnaciori afumati

Taiem carnaciorii in bucati mici. Intr-o cratita punem ulei de porumb la incins si calim carnaciorii.

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne


Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Amestec mexican cu pui

Amestec mexican cu pui

Calim ceapa tocata, adaugam in continuare ardeiul cubulete, carnea și apoi legumele. Urmeaza condimentele și apa cat sa acopere ciocanelele.

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Ostropel cu cocos de tara

Ostropel cu cocos de tara

Deoarece carne de pasare de casa fierbe mai greu. Eu portionez cocos/gaina , spal carnea bine si o pun la fiert aproape 1 si 30 minute.

0 voturi    0 comentarii
2h 10 min
Mancaruri cu carne