autor:

autor

» » Mancaruri cu carne

Tuslama de burta

    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se fierbe burta spalata bine, taiata bucati impreuna cu zarzavatul si sare ca orice supa, reducind zeama la A. Cind este fiarta, se asaza bucatile intr-un castron si se acopera cu un sos preparat din zeama scazuta, usturoi pisat, piper si galbenusurile amestecate toate pe baia de apa Se serveste fierbinte.


  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

2h

35 voturi

Ingrediente

  • ½ kg burta
  • zarzavat de supa
  • sare
  • piper
  • usturoi
  • 2 galbenusuri

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Chiftele marinate cu tarhon

Calim ceapa si usturoiul, adaugam rosiile cuburi, foile de dafin, vinul si indulcitorul. Lasam

1 vot    1 comentariu
1h
Mancaruri cu carne

Fasole si linte cu caise si carnaciori afumati

Taiem carnaciorii in bucati mici. Intr-o cratita punem ulei de porumb la incins si calim carnaciorii.

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Pui in sos Mole

Pieptul de pui se pune la fiert intr-un vas in care s-au adaugat cateva legume pentru gust.   Separat,

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Pui tirolez

Pui tirolez

Pieptul de pui l-am taiat felii. Le-am spalat bine si le-am lasat sa se scurga. Am condimentat cu sare de mare, piper proaspat rasnit,

1 vot    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Ciocanele de pui umplute si infofolite

Ciocanele de pui umplute si infofolite

Ciocanelele spalate si bine sterse cu un servet de hartie se umplu cu cate o lingurita de creme de branza ,pe care o punem intre carnea

0 voturi    2 comentarii
1h 45 min
Fripturi