Varza a la Cluj

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Varza a la Cluj

Ingrediente

  • 1 varza murata mai mare
  • 1 kg carne tocata amestec porc si vita
  • orez
  • 2 cepe
  • ulei
  • bulion
  • smantana
  • cimbru
  • sare
  • piper.

Mod de preparare

se toaca varza marunt,marunt,se pune ceapa tocata intr-o tigaie mai mare la dinstuit cu putin ulei si apa (eu pun apa de la inceput si completez cat e nevoie),se lasa 10-15 minute,se adauga carnea,1 mana de orez fiert in prealabil separat in apa,putina sare si piper si se mai lasa jumatate de ora adaugand apa cate putin,se mai pune si bulion sau pasta de tomate si se lasa pana scade.Intr-o tava se aseaza un strat de varza,se pune putin cimbru dupa fiecare strat de varza,unul de carne cu orez,iar unul de varza,iar carne cu orez,se termina cu varza.Acoperim tava cu folie de aluminiu si o punem la cuptor cu foc moderat 45 de minute.Se scoate din cuptor,se inlatura folia,se mai pune bulion sau pasta de tomate diluata cu apa pentru a fi mai subtire,se poate adauga si smantana si se mai da la cuptor 15-20 de minute sa se rumeneasca putin.Se serveste cu smantana. Se poate prepara si varza separat pe aragaz cu putin ulei si apoi sa asezam straturile alternative in tava.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Placinta cu branza proaspata de vaci

Placinta cu branza proaspata de vaci

Placinta cu branza proaspata de vaci
Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun
Salata cu paste, piept de pui si porumb

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Salata cu paste, piept de pui si porumb
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise