autor:

Andreea Constantina Manciu

» » Mancaruri cu carne

VARZA CALITA CU COSTITA

Autor: Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 31 martie 2009
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

1.


Se calesc ceapa si morcovul, adaugam varza tocata marunt si stoarsa foarte bine.


2. Calim carnea si o punem peste intreaga compozitie de mai sus timp de 15 minute la foc pe aragaz.


3. Adaugam cimbrul, foile de dafin , piperul si bulionul.


4. O introducem la cuptor si primele 2 ore o lasam neacoperita. La fiecare ora o scoatem si o amestecam.


6. Dupa cele doua ore o acoperim cu folie de aluminiu si o mai lasa inca o ora - o ora si jumatate.

  • 17 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Micu Ana-Maria , 25 martie 2014

    Chiar ma gandeam cine are atata timp 3 ore jumate cand ajung de la munca la 7 stau pana la 10 sa termin varza :)

  • Fara foto

    Salvatore Coco , 14 ianuarie 2014

    Chiar ma gandeam cine are atata timp 3 ore jumate cand ajung de la munca la 7 stau pana la 10 sa termin varza :)

  • Fara foto

    Vio Violeta , 14 ianuarie 2014

    super a iesit,yami yami...

    • Fara foto

      Sarkozi Iosif , 07 decembrie 2013

      Nu este nevoie de asa de mult timp de gatere si este la fel de gustos.

    • COSTEO

      COSTEO (Chef de cuisine) , 06 octombrie 2013

      Foarte bunaaaaaaaaaa!

    • Fara foto

      marius marius , 27 septembrie 2013

      ati trece pofta pana se face

    • Fara foto

      Irinel Vantu , 11 septembrie 2013

      foarte buna,dar timpul de gatire este mare

    • Fara foto

      Calafateanu Elis , 04 septembrie 2013

      buna tare dar dureza mult.

    • Fara foto

      Andreea Mogaldea , 23 august 2013

      o sa incerc si eu...mi s-a facut pofta numai vazand pozele :)

    • Fara foto

      Maria Viorica , 20 august 2013

      yammyyyy ce.mi place de mult, varza calita see you costita.<3.

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 05 iulie 2010

      O bunatate !

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 07 iunie 2010

      ce buna!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 28 ianuarie 2010

      O bunatate...

    • motosca mariana

      motosca mariana (Chef de cuisine) , 18 mai 2009

      Valentina sunt mindra de tine pentru ca ai ales sa gatesti varza in vas de lut....

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 30 aprilie 2009

      Varza calita e delicioasa atat cu carne de pasare cat si de porc.

    • Andreea Constantina Manciu

      Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine) , 26 aprilie 2009

      Ba da este delicioasa, insa prepar uneori si in functie de ce am disponibil prin frigider.

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 26 aprilie 2009

      Si dac pui si niste carnita...crezi ca nu e buna ?

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

4h

100 voturi

Ingrediente

  • - varza murata aproximativ 4 verze medii
  • - costita
  • - cimbru
  • - 3 foi de dafin
  • - 2 cepe mari
  • - 2 morcovi
  • - piper
  • - bulion
  • - 3 linguri delicat
  • - 2 legaturi de marar

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Andreea Constantina Manciu

PUI CU VIN

1.Se taie sunculita sau kaiserul feliute(daca este afumat se va opari 2-3 minute) si se caleste 2.Peste

23 voturi    23 comentarii
1h 45 min
Fripturi

FRIPTURA DE MIEL LA CUPTOR

Se spala carnea, se cresteaza putin si in acele crestaturi punem usturoi.Se adauga apa, piper boabe,

37 voturi    25 comentarii
2h
Retete de Pasti

PUI CU MIERE SI PORTOCALE LA CUPTOR - RETETA TESTATA

1. Se spala puiul, se curata si se taie in bucati. Se condimenteaza bine, se unge cu miere si se

19 voturi    16 comentarii
1h 30 min
Fripturi

COSTEO (Chef de cuisine)

Foarte bunaaaaaaaaaa!

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Piept de rata cu sos de portocale si vin rosu si ciuperci champignon cu patrunjel

Piept de rata cu sos de portocale si vin rosu si ciuperci champignon cu patrunjel

Scoateti pieptul de rata din frigider cu cel putin o ora inainte de a-l gati. Crestati pielea pieptilor de rata pe diagonala, din

3 voturi    2 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Mancare de linte

Mancare de linte

Calim ceapa tocata marunt, adaugam usturoiul zdrobit cu lama cutitului, ardeiul capia si morcovul ras fin calindu-le pe fiecare. Adaugam

7 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne