autor:

Anonim

» » Aperitive

varza cu ciolan de porc

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 august 2008

Ingrediente
rasol de porc, untura, ceapa,cimbru, varza, rosii, pasta de tomate, boia de ardei dulce, piper, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Bucatile de rasol se sareaza , se inabusa in 150 g de untura cu 150 ml de apa si se scot separat.In grasimea ramasa se inabusa ceapa ,se adauga pasta de tomate , boia de ardei, cca 1 l de apa fiarta sau zeama de varza ,piper, cimbru, sare si se continua fierberea 1 ora, apoi se adauga deasupra bucatile de rasol, se acopera cu varza si se introduce la cuptor 40 min .C u cca 15 min inainte de sfarsit se adauga rosile.
Bucatile de rasol se sareaza , se inabusa in 150 g de untura cu 150 ml de apa si se scot separat.In grasimea ramasa se inabusa
-->
Retete
Alte retete din Aperitive

Pateuri cu ciuperci

Spalam ciupercile sub jet de apa rece si le lasam la scurs intr-o strecuratoare. Tocam ceapa si

9 voturi    1 comentariu
30 min
Aperitive

Chiftelute la cuptor

Chiar daca timpul de preparare este mai mare, vor iesi niste chiftelute gustoase si mult mai sanatoase. Punem

12 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • murigneau

    murigneau (Chef de cuisine):

    Am folosit un ciolan dezosat. Pentru a se patrunde mai bine inainte l-am bagat la cuptor intr-o folie. La sfarsit dupa ce am calit varza le-am mai introdus inca o jumatate de ora impreuna cu aceasta. A iesit super de ti se topea in gura! Merita incercat!

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • rasol de porc
  • untura
  • ceapa,cimbru
  • varza
  • rosii
  • pasta de tomate
  • boia de ardei dulce
  • piper
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de Anonim

salata in aspic

Salata de pasare se monteaza pe platou si se acopera cu aspic. Se serveste rece cu decor din frunze

6 voturi    5 comentarii
30 min
Aperitive

sarmale in foi de vita

Ceapa se inabusa in ulei cu 100 ml de apa. Se adauga sare,arpacas , 150 ml de apa si se continua

1 vot    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Piept de porc inabusit

Carnea se inabusa in ulei si 50 ml de apa, la cuptor. Dupa inabusire se condimenteaza cu boia de

8 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu carne
Crenvusti in aluat

Crenvusti in aluat

Fierbem crenvustii cateva minute. Intre timp, punem intr-un bol laptele caldut si rasturnam drojdia; asteptam cateva minute pana se

0 voturi    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Clatite gratinate, cu carne de pui

Clatite gratinate, cu carne de pui

Pentru clatita am amestecat laptele cu oul, am pus faina, 2-3 linguri odata si am amestecat bine sa nu se formeze cocoloase. Am condimentat

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive