autor:

Anonim

» » Aperitive cu carne

varza cu ciolan de porc

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 11 august 2008
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 11 august 2008

Ingrediente
rasol de porc, untura, ceapa,cimbru, varza, rosii, pasta de tomate, boia de ardei dulce, piper, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Bucatile de rasol se sareaza , se inabusa in 150 g de untura cu 150 ml de apa si se scot separat.In grasimea ramasa se inabusa ceapa ,se adauga pasta de tomate , boia de ardei, cca 1 l de apa fiarta sau zeama de varza ,piper, cimbru, sare si se continua fierberea 1 ora, apoi se adauga deasupra bucatile de rasol, se acopera cu varza si se introduce la cuptor 40 min .C u cca 15 min inainte de sfarsit se adauga rosile.

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • murigneau

    murigneau (Chef de cuisine):

    Am folosit un ciolan dezosat. Pentru a se patrunde mai bine inainte l-am bagat la cuptor intr-o folie. La sfarsit dupa ce am calit varza le-am mai introdus inca o jumatate de ora impreuna cu aceasta. A iesit super de ti se topea in gura! Merita incercat!

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • rasol de porc
  • untura
  • ceapa,cimbru
  • varza
  • rosii
  • pasta de tomate
  • boia de ardei dulce
  • piper
  • sare

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Anonim

salata in aspic

Salata de pasare se monteaza pe platou si se acopera cu aspic. Se serveste rece cu decor din frunze

6 voturi    5 comentarii
30 min
Aperitive cu legume

sarmale in foi de vita

Ceapa se inabusa in ulei cu 100 ml de apa. Se adauga sare,arpacas , 150 ml de apa si se continua

1 vot    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Piept de porc inabusit

Carnea se inabusa in ulei si 50 ml de apa, la cuptor. Dupa inabusire se condimenteaza cu boia de

8 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne


Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu carne
Drobusoare "Cuib De Prepelita"

Drobusoare "Cuib De Prepelita"

Va servesc cu un drob batranesc - facut dupa vechile canoane ale bucatariei bunicii, cand prajelile nu erau puse la zid ca in ziua de

10 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu carne
Placinta taraneasca cu carne de porc

Placinta taraneasca cu carne de porc

Aluatul l-am facut la masina de paine si am pus ingredientele in ordinea scrisa mai sus. Cand programul de framantat s-a terminat scoatem

70 voturi    0 comentarii
3h
Aperitive cu carne