autor:

Ildiko Maria Molnos

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Varza cu costita

Autor: Ildiko Maria Molnos (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 iulie 2008
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Ildiko Maria Molnos (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 iulie 2008

Ingrediente
O varza alba mica, 1 ceapa, 200 grame costita afumata, 1 rosie, 100 ml suc de rosii, o legatura marar, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

17 voturi

Mod de preparare

Se taie varza subtire, se adauga sare si dupa jumatate de ora se stoarce de zeama.


Se taie costita fasii subtiri, se prajeste putin.


Se adauga ceapa taiata marunt, rosia taiata cubulete si sucul de rosii. se condimenteaza cu piper si marar. se fierbe pana varza e gata. Daca e necesar se adauga putina apa la fierbere.

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

17 voturi

Ingrediente

  • O varza alba mica
  • 1 ceapa
  • 200 grame costita afumata
  • 1 rosie
  • 100 ml suc de rosii
  • o legatura marar
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Ildiko Maria Molnos

Crap la cuptor

Se curata crapul, se taie in doua si se aseaza pe o folie de aluminiu, intr-o tava pentru cuptor.

15 voturi    3 comentarii
40 min
Mancaruri cu peste

Salata de varza

Se taie varza subtire, se pune sare, apoi dupa 15 minute se stoarce de zeama.Se adauga ouale taiate

16 voturi    12 comentarii
30 min
Salate

Sos pentru pizza

Se taie ceapa marunt si se caleste in putin ulei. Se adauga pasta de rosii si de ardei, apoi se toarna

11 voturi    5 comentarii
10 min
Sosuri

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !



Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciocanele de pui cu legume.

Ciocanele de pui cu legume.

Toate ingredientele sant puse impreuna deci ne trebuie o tigaie mai inalta. Punem tigaia la incins cu ulei si pasta de ardei iute. Apoi

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Frigarui in sos (Schaschlik)

Frigarui in sos (Schaschlik)

Carnea, spalata si curatata de pielite, se taie in bucati potrivite si se condimenteaza dupa gust (eu am folosit doar boia, piper si

2 voturi    1 comentariu
1h
Fripturi