autor:

Georgiana

» » Mancaruri cu carne

Varza cu rata

Autor: Georgiana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 ianuarie 2010
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se portionaza rata dupa ce este spalata se pune intr-o tava unsa cu putin ulei,rata o dam cu sare si piper, si 200 ml apa o bagam la cuptor pina se face.


Varza murata o spalam o scurgem,o taiem cum se poate de mic,o punem intr-o oala cu ulei la calit,adaugam putina apa pina este calita cind este gata adaugam 2 linguri bulion,o mai lasam 5 minute pe foc dupa care o punem in tava cu rata si o mai lasam la cuptor 15 minute.

  • 12 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Crefelean Denisa , 29 iulie 2014

    Este foarte usor

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 14 mai 2010

    E super !

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 27 ianuarie 2010

    E foarte buna.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 27 ianuarie 2010

      Un deliciu...

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 22 ianuarie 2010

      Rata pe varza,mmmm .....o delicatesa.Felicitari.

    • Fara foto

      lory , 19 ianuarie 2010

      Esti cea mai tare bucatareasa. Felicitari

    • Fara foto

      lory sovaieala , 19 ianuarie 2010

      Esti cea mai tare bucatareasa. Felicitari. Sa o ti tot asa.

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 19 ianuarie 2010

      varza calita imi place la nebunie si daca e si cu rata si mai si felicitari,ami lasa apa in gura,ai votul meu.

    • Fara foto

      angy (Chef de cuisine) , 19 ianuarie 2010

      Foarte buna!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 19 ianuarie 2010

      O bunatate...

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 19 ianuarie 2010

      Un deliciu. Felicitari!

    • Fara foto

      lumi , 18 ianuarie 2010

      Vai ...ce buna e! Si rata si varza,dar vreau si mamaliga!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 50 min

11 voturi

Ingrediente

  • 1 rata
  • 1 varza murata
  • 200 ml.ulei
  • 2 linguri bulion
  • sare,piper

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Georgiana

Pandispan

Se iau 2 ligheane in care separam ouale albusul in unu, galbenusul in altul. Galebenusurile le amestecam

20 voturi    8 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Sarmalute in foi de varza de post

Intr-o tigaie mai mare punem 100 ml.ulei la incins. Curatam toata ceapa o spalam apoi o taiem marunt

17 voturi    14 comentarii
1h 50 min
Retete de post

Negresa

Intr-o craticioara punem pachetul de margarina,500 gr.zahar,3 linguri de cacao si 125 ml.lapte pe

23 voturi    15 comentarii
1h
Prajituri

Crefelean Denisa

Este foarte usor

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Tocanita de porc cu bere si legume

Tocanita de porc cu bere si legume

Taiem carnea de porc in felii subtiri. Taiem ardeiul in fasii si castraveciorii murati in rondele. Tocam marunt ceapa. Taiem rosiile

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Mancare de limba cu praz si masline

Mancare de limba cu praz si masline

Limba se pune la fiert impreuna cu condimentele. Dupa fierbere se toaca marunt si se indeparteaza toate pielitele. Separat, se caleste

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne