Varza sau verzele se curata de frunzele urate ,se spala si se toaca subtire la taiteii.
Daca nu aveti restrictie la sare,puteti presara sare peste varza,o amestecati si o lasati cca jumatate de ora sa elimine zeama,apoi stoarceti usor intre palme sa eliminati surplusul de zeama.
Carnea o puteti fierbe inabusit sau praji putin.Se pune varzica intr-o cratita cu un pic de apa fiarta,zeama de carne daca ati fiert carnea si putin ulei ceapa tocata marunt sau pestisori,morcovul tocat marunt,ardeiul gras,piperul,frunzele de dafin,se amestec bine si lasati sa fiarba putin.Cand s-au inmuiat se adauga carnea,rosiile tocate marunt(suc de rosii sau pasta de tomate),mararul, borsul dupa gust,sare,condimente si se mai lasa cateva minute pe foc sa fiarba.Apoi,rasturnati totul intr-un vas care se introduce la cuptor pentru ca varza sa se rumeneasca frumos.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii