Varza ,curatata si tocata marunt,se caleste in uleiul incins impreuna cu kaiserul taiat cuburi si morcovul dat prin razatoarea mica.Peste ele,se toarma rosiile oparite in prealabil,curatate de pielite si tocate marunt,se adauga supa de carne daca avem sau apa si se lasa pe foc pana varza este bine fiarta.La final se adauga sare,piper,cimbru si foi de dafin dupa preferinta.Se serveste cu mamaliguta calda si un ardei verde iute langa
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii