Cureti varza de foile exterioare si o toci. O presari cu sare si o lasi 15 minute . Apoi o presezi ca sa inlaturi zeama si o pui la fiert in apa clocotita . Cand e bine fiarta , o pui intr-o sita sa se scurga foarte bine .m Intr-o cratita pui uleiul , il lasi sa se scurga , pui varza si peste ea presari faina . Torni si laptele si amesteci bine. Apoi adaugi smantana si mararul. Dai cratita la cuptor si o lasi pana scade manacarea , dar nu foarte mult , in asa fel incat sa nu mai fie zemoasa .
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii