Varza se taie fideluta si se pune la oparit in apa cu sare pentru citeva minute, apoi se scurge si se lasa la racit.
Morcovii se spala, se curata si se dau pe razatoarea mica.
Se face un sos alb dintr-un cub de unt, o lingura faina si un cub Knorr legume si se da deoparte la racit.
Costita se taie fisii, se rumeneste si se scoate pe un servetel de bucatarie pentru a absorbi excesul de grasime.
Toate ingredientele se amesteca intr-un vas mare, se adauga ouale si smintina, se presara o lingura de pesmet si se condimenteaza cu sare, piper si oregano (dupa gust). Se adauga mararul, iar intreaga compozitie se pune intr-o tava termorezistenta unsa cu untul ramas si tapetata cu pesmet (o lingura).
Deasupra se presara cascaval ras.
Se da la cuptor pina se rumeneste.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii