autor:

ALINA BANICA

» » Mancaruri cu carne

Varza murata cu ciolan afumat

Autor: ALINA BANICA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 iulie 2010
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

1. Se taie ciolanul bucati mici si se caleste putin in ulei.


2. Se adauga varza murata si se caleste si ea timp de 10-15 miute amestecand mereu.


3. Se completeaza cu apa calda pentru a putea fierbe, se da focul mic si se lasa timp de 1 ora pana se inmoaie varza.


4. Se potriveste cu piper si boia si cimbru si se mai lasa 10-15 minute.


5. Se serveste cu mamaliguta calda, ceapa si ciusca.


Pofta buna!

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 12 iulie 2012

    Un pranz perfect!

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 07 noiembrie 2010

    Tentatie absoluta!*****

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 31 august 2010

    Ce bine arata... mi-ai facut pofta stii!

    • husni

      husni (Chef de cuisine) , 02 august 2010

      Vai ce pofta mi-ai facut,de varza murata,de ciolan afumat................

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 02 august 2010

      O mancarica super gustoasa !*****

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 31 iulie 2010

      Imi place tare mult...

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 31 iulie 2010

      Foarte bun!!!

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 30 iulie 2010

      O bunatate.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

20 voturi

Ingrediente

  • -1 ciolan afumat
  • -Varza murata de vara conform retetei anterioare
  • -50 ml ulei
  • -Piper
  • -Boia de ardei
  • -Cimbru.

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de ALINA BANICA

Limba in sos de smantana cu castraveciori murati

1. Se spala limba de porc si se pune la fiert in apa cu sare, frunze de dafin si piper boabe. 2. Se

15 voturi    8 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne

Pui cu gutui

1. Se spala gutuile si se sterg de apa. Apoi se feliaza. 2. Se pune uleiul intr-o tigaie si se incinge,

28 voturi    8 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Friptura de pui cu sos de vin

1. Se spala bucatile de pui si se lasa la scurs. 2. Se curata ceapa, se toaca si se caleste putin

21 voturi    10 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Un pranz perfect!

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Piept de pui cu garnitura de legume

Piept de pui cu garnitura de legume

Pieptul de pui se curata de pielita si se taie felii subtiri, ca pentru snitele, insa fara a-l mai bate.Il punem la marinat 30 de minute

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Galette din cartofi cu piept de curcan

Galette din cartofi cu piept de curcan

Pregatim umplutura:curatam ceapa si o taiem julien. Ardeii ii feliem subtire. Pieptul il taiem fasiute. Sotam ceapa in 2 linguri

2 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne