autor:

lizz

» » , Aperitive cu brinza, Aperitive cu legume

Vinete cu cascaval

Autor: lizz (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 iulie 2009
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Coci vinetele, le cureti si le lasi la scurs. Tai 8 felii de cascaval, iar restul il dai pe razatoare. Intr-un vas termorezistent uns cu margarina si presarat cu pesmet asezi 4 felii de cascaval, deasupra pui vinete, apoi presari pesmet. Asezi si celelalte 4 felii de cascaval si din nou un rand de vinete. Deasupra presari cascaval ras, pesmet, pui cateva bucatele de unt si dai vasul la cuptor pentru 30 - 35 de minute. Este delicios!!!


ps. reteta am gasit-o in revista magazinului kaufland.

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 28 ianuarie 2010

    Bun,bun,tare bun...

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 14 ianuarie 2010

    Am sa fac si eu. Sigur imi place combinatia

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 14 ianuarie 2010

    O bunatate...

    • lizz

      lizz (Chef de cuisine) , 13 iulie 2009

      Multumesc mult de tot.

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 12 iulie 2009

      Felicitari pentru prezentare,arata senzational,am sa fac si eu,te-am votat si am luat si reteta.

    • lizz

      lizz (Chef de cuisine) , 09 iulie 2009

      Da, intregi, doar ca se desfac in jumatati.

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 08 iulie 2009

      Interesanta!Din poze s-ar parea ca vinetele se pun intregi.Asa este?

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

4 voturi

Ingrediente

  • 6-8 vinete mici sau 3-4 mari
  • 4 linguri margarina
  • 300 g cascaval
  • 6 linguri pesmet
  • sare si piper

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de lizz

Ciorbita cu carnati semi-afumati

Taiem carnatii feliute, pe care le punem in oala cu putin ulei fierbinte.  Cand se fac ei mai

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Mancaruri cu carne

Paine facuta in casa

Prima data fac intotdeauna maiaua: intr-un castron maricel torn 280 ml apa calduta, presar zaharul

2 voturi    0 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje

Salata de primavara

Este delicioasa, pe cuvant. Nevoita, din motive de sanatate, sa gasesc retete de salate de cruditati,

0 voturi    2 comentarii
10 min
Salate diverse

valentina ionita (Chef de cuisine)

Bun,bun,tare bun...

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu legume
Tarta cu cas de oaie si dovlecel

Tarta cu cas de oaie si dovlecel

Curatam dovlecelul, ii scoatem samburii si apoi il dam pe razatoarea cu gauri mari. Tot pe razatoarea cu gauri mari dam si casul de

1 vot    0 comentarii
1h 50 min
Aluaturi si Foietaje
Cosulete de linte cu guacamole

Cosulete de linte cu guacamole

Mod de preparare cosulete Spalam lintea sub jet de apa rece,apoi o lasam la scurs. Amestecam lintea cu galbenusul,parmezanul si pesmetul

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive cu legume