autor:

lizz

» » , Aperitive, Aperitive

Vinete cu cascaval

Autor: lizz (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: lizz (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 iulie 2009

Ingrediente
6-8 vinete mici sau 3-4 mari, 4 linguri margarina, 300 g cascaval, 6 linguri pesmet, sare si piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Coci vinetele, le cureti si le lasi la scurs. Tai 8 felii de cascaval, iar restul il dai pe razatoare. Intr-un vas termorezistent uns cu margarina si presarat cu pesmet asezi 4 felii de cascaval, deasupra pui vinete, apoi presari pesmet. Asezi si celelalte 4 felii de cascaval si din nou un rand de vinete. Deasupra presari cascaval ras, pesmet, pui cateva bucatele de unt si dai vasul la cuptor pentru 30 - 35 de minute. Este delicios!!!


ps. reteta am gasit-o in revista magazinului kaufland.
Retete
Alte retete din Aperitive

Turnulet cu vinete , rosii si cascaval

Se spala vanata , se taie rondele , se presara sare pe fiecare rondea in parte si se lasa circa 15-20

6 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Aperitive

Vinete la cuptor cu mozzarella si cascaval

Vinetele se spala, se taie in felii de cca 1,5 cm grosime si se sareaza; se lasa 20 de minute. Rosiile

27 voturi    9 comentarii
1h 30 min
Aperitive

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 28 ianuarie 2010

    Bun,bun,tare bun...

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 14 ianuarie 2010

    Am sa fac si eu. Sigur imi place combinatia

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 14 ianuarie 2010

    O bunatate...

    • lizz

      lizz (Chef de cuisine) , 13 iulie 2009

      Multumesc mult de tot.

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 12 iulie 2009

      Felicitari pentru prezentare,arata senzational,am sa fac si eu,te-am votat si am luat si reteta.

    • lizz

      lizz (Chef de cuisine) , 09 iulie 2009

      Da, intregi, doar ca se desfac in jumatati.

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 08 iulie 2009

      Interesanta!Din poze s-ar parea ca vinetele se pun intregi.Asa este?

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

4 voturi

Ingrediente

  • 6-8 vinete mici sau 3-4 mari
  • 4 linguri margarina
  • 300 g cascaval
  • 6 linguri pesmet
  • sare si piper

Raporteaza reteta

Retete
de lizz

Muraturi asortate

Toate ingredientele feliate se aseaza in borcane, peste ele se toarna saramura. Borcanele se inchid

0 voturi    1 comentariu
30 min
Aperitive

Ciorbita cu carnati semi-afumati

Taiem carnatii feliute, pe care le punem in oala cu putin ulei fierbinte.  Cand se fac ei mai

1 vot    3 comentarii
1h 40 min
Mancaruri cu carne

Paine facuta in casa

Prima data fac intotdeauna maiaua: intr-un castron maricel torn 280 ml apa calduta, presar zaharul

2 voturi    0 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje

valentina ionita (Chef de cuisine)

Bun,bun,tare bun...



Adauga reteta
Chec aperitiv cu mix de legume

Chec aperitiv cu mix de legume

Punem intr-o oala mai mica apa la incalzit.Cand a inceput sa fiarba adaugam putina sare si putin ulei apoi adaugam mix-ul de legume. Lasam

6 voturi    3 comentarii
1h 10 min
Aperitive
PIURE DE SPANAC CU FRIGANELE

PIURE DE SPANAC CU FRIGANELE

Daca spanacul este crud, de la piata, el va trebui spalat bine, se vor arunca cotoarele iar frunzele se vor pune intr-o oala cu apa

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive